esküvőhelyszínekFilm- és fotó helyszínekhelyszínekrendezvényhelyszínek

Selyemgombolyító Rendezvényház

Selyemgombolyító. Rendezvényhelyszín és esküvőhelyszín Óbuda történelmi parkjában.

A Selyemgombolyító épülete Óbuda egyik meghatározó ipartörténeti műemléke. A karbantartott, elegáns parkban magasodó stílusos felépítmény szépen példázza a városrész múltját. A palotaként megjelenő főépület önmagában is otthont adhat rendezvényeknek, de igazából a parkkal együtt mutatja meg valódi kvalitásait.

lovey_zsuzsanna_eskuvo_20170717_12

A Ház földszintjének bizonyos helyiségei vehetők igénybe társasági eseményekre, valamint a gondozott kert és az itt kialakított helyszínek. Ideális felületei lehetnek céges rendezvényeknek, tárgyalásoknak, képzéseknek, kisebb családi napoknak ugyanúgy, mint esküvőknek, eljegyzéseknek, baráti összejöveteleknek és egyéb privát partyknak.

Pál-völgyi Kőfejtő. Szabadtéri esküvők pompás helyszíne a budai hegyek ölelésében.

A rendezvényhelyszín nem köt kizárólagos beszállítói szerződéseket, a megrendelő elhozhatja neki kedves szolgáltatóit. Bármelyik esküvőszervező, rendezvényszervező, party service vagy catering cég megjelenhet kapacitásaival. Ezzel együtt szívesen segítünk akár komplex program összeállításával. Amennyiben a helyszín szerződött Partnereitől rendeli meg a vendéglátást vagy a dekorációt, a bérleti díjból akár jelentős kedvezményt adunk.

Selyemgombolyító Rendezvényház, a tökéletes esküvőhelyszín.

Vélemény, hozzászólás?