esküvőhelyszínekhelyszínekrendezvényhelyszínek

Füvészkert esküvőhelyszín

Füvészkert. Szabadtéri rendezvényhelyszín és esküvőhelyszín a pesti belvárosban.

A varázslatos, ősfás botanikus kert a város közepén, ami Molnár Ferencet a Pál utcai fiúk című regénye megírására ihlette, tökéletes helyszín egy életre szóló ígéret kimondásához.

fuveszkert_rendezvenyhelyszin_eskuvohelyszin_2017_4

Az Ázsia kert a kis tavacskával ideális háttere a szabadtéri esküvőnek. Az idilli környezetben felállítható sátorban akár 120 fős vendégsereg számára tudunk felejthetetlen esküvői ünnepet varázsolni.
A sátor felnyitható oldalfalainak köszönhetően a botanikus kert buja és egzotikus növényzetére, csodálatos virágaira esik a tekintet. Védett helyen, de mégis „a természet lágy ölén” – van ennél romantikusabb?

fuveszkert_rendezvenyhelyszin_eskuvohelyszin_2017_5

Dekoratőrünk – akit nem erőltetünk ügyfelünkre, de örömmel ajánljuk – nagy rutinnal, helyismerettel és ezer ötlettel segíti életre kelteni az álmokat.
A vacsora, melynek részleteit gondos megbeszélés alapozza meg, alkalmazkodhat a környezethez: frissen, grillen készült ételek és konyhánk specialitásai büféasztalon, vagy felszolgálva (vagy a kettő kombinálásával) kerülhetnek a vendégek elé.

fuveszkert_rendezvenyhelyszin_eskuvohelyszin_2017_8

A gasztronómiai élményeket sok-sok látványos és kreatív elemmel egészíthetjük ki: sushi bár, desszert büfé, gyümölcs oázis, vagy akár kézműves fagylalt választék, koktélbár, pezsgő- és csoki szökőkút, stb.
Mi szem-szájnak ingere!

fuveszkert_rendezvenyhelyszin_eskuvohelyszin_2017_6

Virágillatos nyári este, romantika, életre szóló megismételhetetlen alkalom – Füvészkert!

Vélemény, hozzászólás?